Värimme

Käytössämme on pääsääntöisesti Cutrin Aurora -sarja, joka on hellävaraine  ja hoitava, erityisesti pohjoismaiselle hennolle hiuslaadulle tarkoitettu värisarja. Värivalikoimasta löytyvät ajankohtaiset muotisävyt, täydelliset vaaleat ja tummat sävyt, sekä mahdollisuus rajattomiin yksilöllisiin sekoituksiin. Emulsiokoostumuksen ja luonnon hoitavien ainesosien ansiosta värit ovat erityisen hellävaraisia hiuksille.

PPD-allergisoituneille sekä alle 16-vuotiaille valikoimistamme löytyy vaihtoehtona Goldwellin Elumen -suoravärisarja. Poikkeuksellisen magneettiefektin avulla Elumenin suoravärin saa ankkuroitua hiukseen, jolloin sen kesto on paljon pidempi kuin perinteisten suoravärien. Elumenin kanssa ei käytetä vetyperoksideja, joten se on hyvin hellävarainen käsittely hiukselle.

Kasviväreistä meillä on käytössä Ekopharman kotimainen kasvivärisarja, joissa intialaiset värikasvit yhdistyvät suomalaisiin yrtteihin. Ekopharman kasvivärit ovat täysin luonnollisia hiusvärejä, ne ovat täysin kasviperäisiä eivätkä sisällä lainkaan synteettisiä väri- tai lisäaineita, säilöntäaineita tai hajusteita.