Menninkäiset

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on IMG_9694_leikattu-841x1024.jpg

Sonja Hyvönen

Olen Hiushuone Menninkäisen omistaja ja minut tunnetaan myös lempinimellä Sohvi. Valmistuin Hämeenlinnasta parturi-kampaajaksi vuonna 2009 ja olen siitä asti toiminut yrittäjänä; ensin vuokratuolilla kahdeksan vuotta ja sen jälkeen tämän liikkeen omistajana. Pyrin kouluttautumaan säännöllisesti muutaman kerran vuodessa ja koitan seurata trendejä myös somen kautta mahdollisuuksieni mukaan. Vuosina 2019-2021 suoritin Valkeakosken ammattioppilaitoksessa Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinnon valmistuen sekä kampaajamestariksi että parturimestariksi.

Vahvuuksiani työtekniikoissa ovat veitsileikkaukset, lyhyet hiusmallit sekä monivärivärjäykset. Moniväreinä tulee enimmäkseen toteutettua shokkivärivärjäyksiä, mutta yhtälailla myös luonnollisia lopputuloksia tehdään useilla eri väreillä.

Työssä minulle on tärkeää, että asiakkaalla on mukava olla. Menninkäisessä ei tarvitse jännittää! Meille ei tarvitse tulla hiukset laitettuina käsittelyyn tai murehtia vaatteistaan tai mistään muustakaan. Jokainen saa tulla juuri sellaisena kuin on. (Kyllä toisinaan minullakin jää aamulla hiukset kampaamatta tai ripsivärit laittamatta, vuonna -16 syntynyt poikani pitää siitä huolen…)

Palvelemme jokaista asiakasta yksilöllisesti ja asiakaslähtöisesti. Rakastan työtäni, koska opin joka päivä uutta ja asiakaskohtaamiset ovat tämän työn suola! Seuraavaksi paras lisämauste on tietenkin se, että pääsee näkemään kättensä jälkeä ja tekemään jokaisena päivänä erilaisia töitä. On rikkaus saada palvella kaikenikäisiä ja -tyylisiä asiakkaita. Kiitän kaikkia asiakkaitani siitä, että he mahdollistavat minulle tämän ihanan työn.

Tämän kuvan alt-attribuutti on tyhjä; Tiedoston nimi on IMG_9647_leikattu-730x1024.jpg

Laura Vanamo

Olen Laura ja olen valmistunut parturi-kampaajaksi vuonna 2009. Perheeseeni kuuluu kaksi lasta sekä eläimiä ja asumme maalla omakotitalossa. Opiskelen töiden ohella eläintenhoitajaksi ja sen vuoksi aikoja on saatavilla välillä rajoitetusti. Kampaajan töitä jatkan edelleen vaikka toista ammattia opiskelenkin. Kampaajan työssä lähellä sydäntäni on erityisesti kasvivärit ja luonnonkosmetiikka. Tykkään luonnollisista ja eläväisistä lopputuloksista, joihin kasvivärit sopivat loistavasti.